AD DAKKAPELLEN

onbetwist de dakkapellen specialist!!
 

De sparing maken.

Wij beginnen met het uittekenen van de dakkapel op uw dakbeschot, als dit gedaan is zagen wij een klein gat in het dak om de dakpannen door naar binnen te halen. Deze dakpannen worden netjes naar binnen gehaald en in zaken gestapeld zodat de kraan deze straks allemaal netjes naar beneden kan hijsen Als alle pannen zijn weggehaald dan kunnen wij beginnen met het wegzagen van het dakbeschot ten Groote van de dakkapel wat ook allemaal netjes in zaken naar beneden word gehesen.

Aanpassen kapconstructie.

De bestaande kapconstructie word door ons opgevangen door middel van slapers met een afmeting van meestal 7 x 19cm. Dit alles word uiteraard geschroefd en niet gespijkerd. Als de slapers geplaatst zijn kunnen we beginnen met het plaatsen van de onder en de boven slag, hierop komt straks de reeds gefabriceerde dakkapel te staan.

Terug plaatsen van de dakpannen en afval hijsen.

Voordat de kraan al het afval en dakpannen naar beneden kan hijsen zorgen wij ervoor dat eerst de dakpannen netjes worden terug geplaatst, mochten er namelijk nog dakpannen op maat gezaagd moeten worden dan kan alle afval wat daar van overblijft ook nog netjes in de zaken worden gedaan. Hierna beginnen we met het hijsen van het afval naar straatniveau. Als dit gedaan is kan er begonnen worden met het hijsen van de dakkapel.

Plaatsen van de dakkapel.

De reeds gefabriceerde dakkapel kan nu geplaatst worden. Er word begonnen met het in de kraan hangen van de dakkapel. Als dit gebeurd is en gecontroleerd is of alles vast zit word er gehesen. Als de dakkapel netjes boven de sparing hangt, kan de machinist de dakkapel voorzichtig op de reeds aangebrachte slapers en boven en onderslag laten zaken. Na het stellen en het waterpas zetten kan de dakkapel geheel worden vastgezet. De dakkapel word rondom nog dichtgespoten met P.U. schuim, en het lood of ubbiflex word netjes in de vorm geklopt.

Dakbedekking.

Tenslotte word de dakbedekking helemaal waterdicht gemaakt, wij gebruiken natuurlijk EPDM folie als dakbedekking welke reeds in de werkplaats is aangebracht. Maar op het dak zal de EPDM nog netjes onder de dakpannen gelegd worden en vastgezet worden met een lat. Als dit gedaan is word ook hier nog P.U. schuim aangebracht om eventuele stuifsneeuw helemaal geen kans te bieden.

De laatste hand.

Tenslotte word de dakkapel nog netjes schoongemaakt aan de buitenzijde, en word binnen alles netjes opgeruimd zodat u gelijk kan genieten van de door de AD Dakkapellen geplaatste dakkapel

 
Opbellen
E-mail
Info