AD DAKKAPELLEN

onbetwist de dakkapellen specialist!!
 

Welkom op de site van AD Dakkapellen de dakkapel specialist uit Harderwijk

 

  

Een dakkapel om volop te genieten van meer ruimte en licht 

Voor zowel de particulier als zakelijke klant heten wij u welkom op de site van AD Dakkapellen. Uw duffe en donkere zolder omtoveren tot een ruime en lichte hobby en of slaapkamer dat kan. Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is. Deze ruimte levert niet alleen meer woongenot op, maar is ook een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning. Door een dakkapel te laten bouwen door AD Dakkapel creëert u aanzienlijk meer ruimte op uw zolder door de extra loopruimte op de plek waar de dakkapel komt te staan. Op die plek zat namelijk eerst het schuine dak, en dat deel was niet beloopbaar.  Wij zijn al 20 jaar specialist in het fabriceren en plaatsen van kunststof en of houten dakkapellen. Wij bouwen hoofdzakelijk dakkapellen, doordat dit onze hoofdwerkzaamheden zijn, kunnen wij u de beste kwaliteit dakkapellen aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Prefab dakkapellen                                                                     

Wij bouwen zowel prefab als traditionele dakkapellen. Alle materialen betrekken wij uit Nederland vandaar dat al onze gebruikte materialen voorzien zijn van het KOMO keurmerk zodat u zeker weet dat u alleen de beste materialen op of aan uw dakkapel krijgt. Ook onze kozijnen komen uit Nederland, zodoende zijn het hang en sluitwerk allemaal voorzien van politie keurmerk. Doordat wij geen dure showrooms of  vertegenwoordigers hebben kunnen wij u de dakkapellen tegen zeer gunstige prijzen aanbieden. U kan gerust eens in onze werkplaats komen kijken om enkele dakkapellen te bekijken waar wij nog mee aan het werk zijn, of welke dakkapellen al klaar staan voor transport.

kunststof dakkapellen 

De kunststof dakkapellen van AD Dakkapellen zijn weersbestendig en zijn onderhoudsarm. Dit houd in dat u niet meer hoeft te schilderen. Een kunststof dakkapel van AD Dakkapellen is voorzien van een strakke afwerking volkern/trespa kunststof plaat, welke in bijna alle kleuren leverbaar zijn. Ook kunt u kiezen voor een houtlook dakkapel dan zal de dakkapel voorzien worden van keralit kunststof schroten. Dit alles in combinatie met onze hoogwaardige kunststof kozijnen welke voorzien zijn van KOMO keurmerk weet u zeker dat u jaren vooruit kan met een dakkapel van AD Dakkapellen, welke een garantie hebben van 15 jaar.

 

  

 

 

 

 

 
Opbellen
E-mail
Info